Contact Information

Theodore Lowe, Ap #867-859
Sit Rd, Azusa New York

We're Available 24/ 7. Call Now.

Autá značky Škoda netreba nejak špeciálne predstavovať. Stretávame sa s nimi takpovediac na každom kroku. Pre mnohých vodičov bola Škoda prvým autom, či už išlo o Favorit po starom otcovi, alebo o firemnú Octaviu.

Práve s Octaviou sa začala v roku 2000 písať novodobá história produkčných športových modelov značky. Vtedy sa predstavila športová verzia RS, ktorá si vypožičala označenie od pretekárskych áut sedemdesiatych rokov.

Dnes je Octavia na trhu už vo svojej štvrtej generácii a opäť nechýba ani ostrejšie „ereso“, ktoré je v modelovom rade už stálicou. Ide len o imidž alebo sa rozumná a praktická Octavia vie aj trochu odviazať?

Pôvodne sa súčasná generácia Octavie RS predstavila aj v naftovej verzii a dokonca ako plug-in hybrid. Nedávno však Škoda ponuku na Slovensku okresala, dostupný je už len benzínový dvojliter.

Musíme uznať, že minimálne imidž zvláda naozaj na výbornú, hlavne v žltej farbe Sprint, ktorá nie je v bežnej ponuke a odkazuje na odtieň, ktorý používali staršie modely RS. S výraznou farbou pekne kontrastujú lesklé čierne nápisy, orámovanie mriežky, spätné zrkadlá, ale aj elegantný spojler na veku kufra.

Dostala tiež odlišné nárazníky, za tým zadným nás potešila dvojica funkčných koncoviek výfuku. Vizuál dotvárajú 19-palcové disky v dvojfarebnom vyhotovení. Aj keď je súčasná Octavia rozšíreným, a teda tak trochu opozeraným autom, vďaka týmto zmenám a zaujímavej farbe na ulici priťahovala množstvo pohľadov.


ZDIEĽAŤ

At 29 years old, my favorite compliment is being told that I look like my mom. Seeing myself in her image, like this daughter up top, makes me so proud of how far I’ve come, and so thankful for where I come from.

Zanechať Odpoveď

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.*

Tips For Choosing The Perfect Gloss For Your Lips

Tips For Choosing The Perfect Gloss For Your Lips